Omgiven av julgranar som hämtade ur en saga och med julmusik varsamt klingandes i öronen, är det svårt att inte vaggas in i den avslappnade julstämningen på Säröhus. Sätt dig ner i salongerna med en rykande kopp glögg i handen och invänta hovmästaren som leder dig in i en av de många middagssalarna.

När hösten nu är kommen är det inte ovanligt att känna sig en aning omotiverad. Vad passar väl då bättre än att unna sig själv och familjen en avslappnad helg för att ladda på med ny energi? Och med julen som inom kort står för dörren är inte heller julbordssäsongen långt borta. På klassiska Säröhus har man valt att satsa lite extra på julstämning i år.

– I år öppnar vi upp Säröhus i dess praktfulla julskrud ännu fler dagar i veckan; oavsett om man är hotellgäst eller inte. Det innebär bättre möjligheter för den som är intresserad av att prova på vårt populära julbord med havsutsikt. Och för den som verkligen vill unna sig själv lite avkoppling finns möjlighet att kombinera både julmat och spabad genom våra julweekendpaket, berättar Viktoria Dahl på Säröhus AB.

Trött på julbord?
Är du en av dem som brukar gå från julbordet mättare än planerat? Goda nyheter för dig som kanske önskar att ta ett sabbatsår från varmrättsbuffén. På Säröhus finns möjligheten att istället välja att avnjuta en julsupé.
– Julsupén är en 3-rätters middag med en förrätts- och efterrättsbuffé. Men istället en varm julbuffé serveras en julinspirerad huvudrätt. Det brukar vara ett populärt alternativ för dem som kanske är lite trötta på bufféformatet och hellre vill avnjuta ett julbord med lite annorlunda karaktär, tipsar hon avslutningsvis.

Välkommen in i värmen på Säröhus den här julsäsongen. Har du frågor är du välkommen att ringa 031-93 60 90 eller via ett mail till mail@sarohus.se

Julbuffé 395:-
Julbuffén serveras lördagar och söndagar mellan 2–17 december

Julsupé 610:-
Julsupén serveras vardagar och helger* mellan 4–20 december
* På helger endast för boende gäster

Visste du att?

Säröhus erbjuder utmärkta möjligheter för dig som vill arrangera konferenser, mässor eller möten – alltid skräddarsytt efter dina önskemål. Bara fantasin sätter gränser. Hör av dig för mer information.

Text: Marko Wivolin